Zomeruitstap
Op de zeedijk in de Haan. 5 juli 2013
Lenteconcert 2015
Lenteconcert in zaal D'Annexe op 14 maart 2015
Lions Club
Familiedag Lions Club. 29 april 2012
Kindercarnavalstoet 2015
Kindercarnavalstoet februari 2015
Afdrukken

Repetities

Jarenlang was het de gewoonte om de wekelijkse repetities van de Koninklijke Muziekmaatschappij St. Cecilia in een café te houden.
 Denken we maar aan café "De Oude Haan (jaren 70- 80)", en café "De Zeeduif (jaren 90 en volgende)".

Na bijna een eeuw komt aan deze traditie een eind.
 Sinds 07/11/ 2008 beschikt de Koninklijke Muziekmaatschappij St. Cecilia De Haan over een eigen repetitielokaal nl. " 't Werfland" gelegen Duinenweg 32 De Haan.

Iedereen, jong of oud, die samen met ons wenst te musiceren mag altijd een kijkje komen nemen tijdens onze wekelijkse repetitie op vrijdag van 20.00 tot 22.15 h.

Graag richten wij nog een woord van dank aan alle café-uitbaters die ons een fris pintje of colaatje of een lekkere koffie schonken. Tevens wensen we ook het gemeentebestuur van De Haan te danken voor de kans die ze ons bieden om onze vereniging nieuw leven in te blazen.

Repetities :

De Koninklijke Muziekmaatschappij St. Cecilia De Haan verwelkomt graag nieuwe leden.
 Dwarsfluit, hobo, klarinet (alle types), saxofoon (alle types), bugel, trompet, hoorn, trombone, bariton, tenortuba, bastuba, contrabas, basgitaar, synthesizer, accordeon en slagwerk.

Meespelen in een muziekvereniging is voor leerlingen van een muziekacademie ideaal om het "samenspel" in te oefenen en te bevorderen. Het biedt tevens een uitstekende oplossing voor leerlingen die, eens afgestudeerd, geen weg weten met de opgedane kennis en zodoende hun instrument waar ze zoveel tijd aan besteedden, misschien nooit meer ter hand nemen.

Ook volwassenen die vroeger reeds meespeelden of die er zin in hadden maar om één of andere reden afhaakten, nodigen wij hartelijk uit om de draad weer op te nemen.

Volgens de Leuvense specialist psychomotoriek Marc Litière is een instrument bespelen één van de meest geavanceerde motorische processen die de mens kan uitoefenen.

Onze geliefde vereniging , die een eeuw jong is,is aan haar tweede jeugd toe.
 Dankzij de uitstekende verstandhouding met de gemeentelijke muziekacademie en haar leerkrachten bouwen we verder aan de toekomst van onze Koninklijke Muziekmaatschappij.

Voel je het ergens kriebelen? Kom gerust eens binnen, het verplicht je tot niets.
 Heb je enige muzikale opleiding, aarzel dan niet en neem contact op met een muzikant, dirigent of een bestuurslid.
 Enkele instrumenten zijn beschikbaar!

Slagwerk kan worden aangeleerd, voor blaasinstrumenten is er een minimale notenkennis vereist.